ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ - 1 IOYNIOY 2012

Στους σχολικούς αγώνες χάντμπολ 4 εναντίν 4, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσ. Αγωγής Κιλκίς, το σχολείο μας συμμετείχε με 3 ομάδες αγοριών και 2 ομάδες κοριτσιών. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας τα πήγαν πολύ καλά (άλλωστε το χάντμπολ είναι και η ειδικότητα της γυμνάστριάς μας κας Αφροδίτης Ντίνου) κι είχαμε μάλιστα τη χαρά να καμαρώσουμε την ομάδα της ΣΤ1 στην πρώτη θέση, αήττητη και τη μικτή ομάδα των κοριτσιών στην τρίτη θέση.

Κοτανίδης Νίκος, Κατής Μάριος, Σακαλής Ηρακλής, Παντελίδης Κώστας, Βιολιτζής Ανδρέας και Ιγνατιάδης Ιάκωβος είναι οι μαθητές που βγήκαν πρώτοι.

Κατσουλίδου Αναστασία, Απατσίδου Γεωργία, Παπαδοπούλου Βασιλική, Γεωργιάδου Μέλη, Γεωργιάδου Πελαγία και Ρόιδου Νικολέτα είναι οι μαθήτριες που βγήκαν τρίτες.

Όπως και νάχει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν τίμησαν το σχολείο μας με το ήθος και την επίδοσή τους.

Το φετινό σύστημα αγώνων είναι αυτό που συνηθίζεται σε αγώνες street handball  κι ενδείκνυται περισσότερο για παιδιά αυτών των ηλικιών. Κάθε ομάδα έπαιξε τουλάχιστον 2 αγώνες πριν αποκλειστεί, δηλαδή είχαν μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ τα παιδιά αναγκάστηκαν να πάρουν πρωτοβουλίες ως προς τον τρόπο παιχνιδιού (αισθητά πιο απλός), τις αλλαγές και την τήρηση των κανόνων, αφού οι διαιτητές επενέβαιναν διακριτικά και οι προπονητές καθοδηγούσαν ελάχιστα. Για την ιστορία οι αγώνες είχαν 15λεπτη διάρκεια ο καθένας και ο νικητής χρειάστηκε να κερδίσει 4 ομάδες για να βγει πρωταθλητής.

DSC07180 

DSC07187

DSC07217

DSC07225

DSC07198