Η ΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - 2,3,4 ΜΑΪΟΥ 2014

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησε η Στ' τάξη του σχολείου μας, συνοδευόμενη από τον εκπαιδευτικό της τάξης κ. Γιώργο Τερζιάδη, γονείς και κηδεμόνες.

Η επίσκεψη στην Αθήνα περιλάμβανε κι άλλες δραστηριότητες, εκτός από τη Βουλή. Οι μαθητές επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο, περιηγήθηκαν στις γειτονιές της Παλιάς Αθήνας Μοναστηράκι και Πλάκα, αλλά και στην αγορά του κέντρου.

Την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης το πρωί, ενώ στις 15:00 ήταν το ραντεβού των μαθητών για να επισκεφτούν τη Βουλή των Ελλήνων και να ενημερωθούν για τη λειτουργία της, την ιστορία του πολιτεύματος της Ελλάδας και να ξεναγηθούν στους χώρους που είναι επισκέψιμοι.

 

 

 

Το πρωί της Κυριακής ήταν ίσως και το πιο διασκεδαστικό γιατί επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και παρακολούθησαν παράσταση με δελφίνια.

Σίγουρα τέτοιες εμπειρίες μένουν αξέχαστες στα παιδιά κι όταν όλα κυλούν ομαλά, όπως στην περίπτωσή μας, η εξόρμηση θεωρείται άκρως επιτυχημένη!!