23-12-2014, τελευταία μέρα σχολείου για το 2014

Στις 23 Δεκεμβρίου, τελευταία σχολική μέρα για το 2014, ολοκληρώσαμε ορισμένες ακόμη χριστουγεννιάτικες δράσεις, που "έτρεχαν" αυτές τις μέρες. .

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ 2014

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ΣΤ2 (νικήτρια και ως Δ2 και ως Ε2) κέρδισε το διαγωνισμό οικολογικού δέντρου, με μια αφαιρετική, ευφάνταστη και πρωτότυπη σύνθεση, που, όπως αποδείχτηκε, άρεσε πολύ.

Ακολουθήθηκε η διαδικασία: τα παιδιά παρουσίασαν τα δέντρα τους και ζήτησαν την ψήφο των συμμαθητών τους με ...οικολογικά επιχειρήματα, στη συνέχεια διεξάχθηκε η ψηφοφορία, με τρόπο που να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο και τριμελής επιτροπή μέτρησε τις ψήφους.

 

 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ E-TWINNING

Οι e-twinners του σχολείου μας παρέλαβαν με χαρά τις οικολογικές κάρτες που μας έστειλαν οι συνεργάτες μας, με το συμβατικό ταχυδρομείο. Οι δικές μας είχαν ήδη φτάσει πριν μερικές μέρες εκεί..

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Πήγαμε στην εκκλησία της ενορίας μας τα τρόφιμα που μαζεύαμε τον Δεκέμβριο, για να ενισχύσουμε τα γεύματα Αγάπης. Ο εφημέριος του ναού μας είπε λίγα λόγια για τη φιλανθρωπική δράση των εθελοντών της ενορίας και ανταλλάξαμε ευχές για τις γιορτές