ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2015 (12/2)

Όπως έχει καθιερωθεί πια στο σχολείο μας, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επιλήφθηκε του παραδοσιακού "τσικνίσματος" των μαθητών μας. Από τις 12:00 και μετά στο σχολείο επικράτησε κλίμα αποκριάτικο, ξεφύτρωσαν παντού μεταμφιεσμένοι, κυρίως αυτοσχέδιοι αλλά και πιο προνοητικοί, που έφεραν είδη μεταμφίεσης από το πρωί. Το καρναβάλι είναι ένα χαρούμενο έθιμο κι εμείς χρόνια κρατάμε τις παραδόσεις στο σχολείο..

Αυτό δεν μας εμποδίζει να κάνουμε τη δουλειά μας κανονικά, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες. Η μεταμφίεση, μεταμφίεση και οι δουλειές δουλειές!! Καταφέραμε να μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε και να τα συνδυάζουμε κι αυτό είναι άσκηση ...ζωής για μικρούς και μεγάλους!

  Εικαστική παρέμβαση στο μάθημα των Εικαστικών

 

Αγγλικά στους υπολογιστές..

         

Έλεγχος των e-mail και .................................................κατέβασμα της μπάλας από τη στέγη, στο διάλειμμα


Το γλέντι άρχισε στις 12:00. Οι εθελοντές - ψήστες από το σύλλογο γονέων ήταν από νωρίς εκεί κι έψηναν. Τα παιδιά με οργάνωση και τάξη περίμεναν να πάρουν το κέρασμά τους, ενώ η κατάλληλη μουσική σπό τα μεγάφωνα παρέσυρε όλους στο χορό.

 

 

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το σύλλογο γονέων για την προσφορά τους! Περάσαμε θαυμάσια, ο καιρός μας βοήθησε κι έπεται η Παρασκευή (τελευταία του καρναβαλιού) που κάτι θα κάνουμε πάλι...