KLEEMANN - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρόγραμμα για την Ασφάλεια στο σπίτι έχει ξεκινήσει το Υπουργείο σε συνεργασία με εταιρείες, οι οποίες μπορούν να επισκέπτονται σχολεία και να κάνουν τη σχετική ενημέρωση.

Η ελληνική πολυεθνική εταιρεία KLEEMANN, που δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων, προσφέρθηκε να υλοποιήσει το πρόγραμμα στο σχολείο μας. Η εταιρεία, στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας, υλοποιεί φέτος το πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων για μαθητές δημοτικού. Σκοπός της δράσης είναι να εκπαιδευτούν όλα τα παιδιά του σχολείου σε 2 ομάδες ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία: 6-8 και 9-12 ετών.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλοι οι μαθητές του σχολείου.

Οφείλουμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην εταιρεία KLEEMANN, όχι μόνο για την κατατοπιστική ενημέρωση, αλλά και για την προσφορά τεχνολογικού υλικού στο σχολείο μας. Δυο πλήρεις μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών βρίσκονται πια στην διάθεση των εκπαιδευτικών των μεγάλων τάξεων για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων τους.