ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ 2015

Λιτή, συγκινησιακά φορτισμένη, αλλά χαρούμενη ήταν η φετινή γιορτή αποχαιρετισμού της ΣΤ '. Τραγούδια, χοροί, ποιήματα και απονομές μαζί με φαγητό και μουσική συγκροτούσαν την εικόνα του απογεύματος της Δευτέρας (8/6). Γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του σχολείου ήταν για άλλη μια φορά μαζί μας για να περάσουμε το απόγευμα ευχάριστα παρακολουθώντας τα δρώμενα των μαθητών μας. 

Η κα Θεοπίστη Καρασαββίδου συντόνισε άψογα τους ...τραγουδιστές της Δ' και της ΣΤ' και μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά.

Οι δασκάλες της ΣΤ κα Νίκη Παυλίδου και κα Νατάσα Λαζίδου μας συγκίνησαν με τα λόγια αποχαιρετισμού, που απηύθυναν στους μαθητές τους, αλλά μας ξάφνιασαν κι ευχάριστα με το ταλέντο τους στο τραγούδι!!! Για τον χορό δεν τίθεται θέμα. Το γνωρίζαμε..

Η ΣΤ στήριξε με χορό την τραγουδιστική προσπάθεια της Δ', ενώ η Ε1 έγραψε κι απήγγειλε ποιήματα για την περίσταση, αποχαιρετώντας με το δικό της τρόπο την ΣΤ. Η σύμπνοια είναι πια δεδομένη κατάκτηση μεταξύ των μαθητών του σχολείου μας...

 

Με λύπη και χαρά, σας αποχαιρετούμε παιδιά.

Το κλίμα του σχολείου μην το χάσετε και τους φίλους μην τους ξεχάσετε.

Σε λίγο θα γίνουμε όπως εσείς, η επόμενη γενιά είμαστε εμείς.

Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια γερή, όμως ήρθε ο καιρός αντίο να σας πούμε

κι εδώ να μην σας ξαναδούμε! Το τελευταίο δεν το εννοούμε.. πολύ θα χαρούμε να σας ξαναδούμε!!!

 

Ο απερχόμενος διευθυντής κος Χρήστος Νίκας, όντας πάντα κοντά στα παιδιά, δεν δίστασε να χορέψει μαζί τους.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, πάντα αισιόδοξη, δεμένη και με σύμπνοια παρακολούθησε τα δρώμενα ενθαρρύνοντας κι εμψυχώνοντας τους συμμετέχοντες.

Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ο υποδιευθυντής μας κος Κώστας Σακελλαρίου, βοηθάει ακούραστα σε κάθε ζήτηση...

 

Στο πλευρό μας σε κάθε ανάγκη και σε κάθε χαρά ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απένειμε αναμνηστικά στους τελειόφοιτους κι έψησε σουβλάκια για όλους δίνοντας ...τροφή στην χαρούμενη ατμόσφαιρα του απογεύματος.

Καλή σταδιοδρομία στο νέο σας σχολείο! Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία: προετοιμαστήκατε για να επιτύχετε τους στόχους σας!!