ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2015

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινήθηκε η σχολική μας κοινότητα με το που μπήκε ο Δεκέμβρης. Στολίστηκαν δέντρα, ετοιμάστηκαν οικολογικά στολίδια, έπαιζαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, άνοιξε ανταλλακτικό παζάρι και δέντρο ευχών, πουλήθηκαν δημιουργίες των μαθητών του 2ου τμήματος του Ολοήμερου, ενώ το face painting που ξεκίνησε η καλλιτέχνης μας, καθηγήτρια των Εικαστικών, κα Δέσποινα Οργιανέλη, το μιμήθηκαν με επιτυχία οι μαθήτριες της ΣΤ2 την τελευταία μέρα. Μ' αυτά και μ' εκείνα τα διαλείμματα στο σχολείο μας γέμισαν χαρά, κέφι και δημιουργικότητα κι όλοι ενωμένοι βιώσαμε έντονα το κλίμα των γιορτών κι έγινε πιο ευχάριστη η καθημερινότητά μας.

FACE PAINTING

 

 

BAZAAR

 

ΚΑΛΑΝΤΑ

Τμήματα του σχολείου μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους πήγαν στην εκκλησία ή περιηγήθηκαν στην πόλη ψάλλοντας τα κάλαντα και διαδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Τα "ξωτικά" της ΣΤ1 ανέλαβαν να βοηθήσουν στην οργάνωση και διεκπεραίωση του Κυνηγιού του Θησαυρού, που είχε κάτι για όλες τις ομάδες, που ολοκλήρωναν τις 8 δοκιμασίες - γρίφους, αρκεί να απαντούσαν με επιτυχία στην ερώτηση του ...θησαυροφύλακα κ. Δεσποινίδη, σχετικά με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.