ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2016-17

 

 

Μια πολύ όμορφη γιορτή ετοιμάσαμε φέτος για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, παιδιά - εκπαιδευτικοί - γονείς και φίλοι, την ολοκλήρωση μια άκρως επιτυχημένης και χαρούμενης χρονιάς, που μας ένωσε σε επιτεύγματα και δυσκολίες, μας έκανε όλους καλύτερους, σοφότερους, πιο δεμένους μεταξύ μας. Μάθηση και δημιουργία πήγαν χέρι - χέρι, η ομαδοσυνεργατική, η καινοτομία και οι πρωτότυπες ιδέες ομόρφυναν τη χρονιά μας κι έκαναν ευχάριστη τη διαδικασία της μάθησης.

  

Τα μεγάλα προγράμματα, παλιά και νεα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, χαρίζοντάς μας υπέροχες στιγμές, αλλά και βραβεία που δικαίωσαν τους κόπους και τις επιλογές μας!

    

Την εισαγωγή στη γιορτή έκαναν με ευφάνταστο τρόπο τα παιδιά της Β' τάξης, με το "Χαιρέτα μου τον Δάσκαλο". Συμμετοχή με τραγούδια είχαν οι Γ' και Δ' τάξεις, ενώ ένα επίκαιρο χιουμοριστικό θεατρικό ήταν το κεντρικό γεγονός της εκδήλωσης. Παραδοσιακούς χορούς είχε ετοιμάσει η Ε' τάξη και τα μικρά "αδερφάκια" των παιδιών της ΣΤ', τα πρωτάκια αποχαιρέτησαν τα "αδέρφια" τους με δώρα σε μια εμφάνιση έκπληξη.

    

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ήταν εκεί και φέτος, υποστηρίζοντας ...σιτιστικά την εκδήλωση και προσφέροντας τα καθιερωμένα αναμνηστικά στην ΣΤ'.

   

Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του κι ο Σχολικός Σύμβουλος 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Π.Ε. Κιλκίς κος Πάρης Παπαδόπουλος.

   

Δυστυχώς ο καιρός μας διέκοψε αιφνίδια τη γιορτή, με μια μεγαλειώδη καταιγίδα, πριν ολοκληρώσουμε και με το γλέντι που είχαμε σχεδιάσει, οπότε επιφυλασσόμεθα για του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά και να καλύψουμε το φετινό ...έλλειμμα γλεντιού.