ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1/2021 - ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Από την Τετάρτη 20/1 το Σχολείο λειτουργεί και πάλι με το κανονικό ωράριο.

Σχετικά με τον αποχιονισμό και την απομάκρυνση των πάγων από την είσοδο, πρέπει να αναφέρουμε ότι οφείλεται στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών.

Ήδη από την Κυριακή η Διευθύντρια άνοιξε το σχολείο και ο αντιδήμαρχος κ. Πουντζουκίδης της παρέδωσε 2 σακούλες αλάτι για τους πάγους. Η ενημέρωση ήταν να είναι ανοιχτή η αυλή για να περάσει μηχάνημα του δήμου την Δευτέρα (18/1) να ρίξει αλάτι στα χιόνια της αυλής. Την Δευτέρα το πρωί η Διευθύντρια βρισκόταν στο Σχολείο περιμένοντας μάταια τους υπαλλήλους του δήμου. Κάποια στιγμή άφησαν ακόμη ένα σακί αλάτι ΕΞΩ από την ανοιχτή αυλή. Χρειάστηκαν 4-5 τηλεφωνήματα στον δήμο και στη σχολική επιτροπή για να ξαναπεράσουν κάποιοι υπάλληλοι του δήμου και να ρίξουν ελάχιστο αλάτι, ισχυριζόμενοι ότι δεν ρίχνουν στα πλακάκια για να μην τα χαλάσουν (!!!). ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ θα περνούσαν τα παιδιά για να μπουν στο σχολείο;

Όσο η μέρα περνούσε και δεν είχαμε την απαραίτητη βοήθεια, αναλάβαμε δράση μόνοι μας. Παραθέτουμε και τις σχετικές φωτογραφίες με το πριν και το μετά, χάρη στις ενέργειες των παρόντων εκπαιδευτικών.

Αυτή είναι η γενικότερη κατάσταση όμως. Για να έχουμε ακόμη και την παραμικρή επιδιόρθωση χρειάζεται να κάνουμε ένα σωρό τηλεφωνήματα και από τα αιτήματά μας ικανοποιείται ένα ελάχιστο ποσοστό όσον αφορά στις επισκευές. Χρονίζουν και επιδεινώνονται τα κτιριακά προβλήματα και οι "ειδήμονες" σκέφτονται μην χαλάσουν τα πλακάκια από το αλάτι που ρίχνουμε μια - δυο φορές τον χρόνο... 

  ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/1/2021

 ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ

  

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

  

ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (η πρόταση των "ειδημόνων" ήταν να έρχονται τα παιδιά από τον δρόμο που δεν έχει χιόνια!!!)