BRAVO SCHOOLS 2021 - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Ο Διαγωνισμός Bravo Schools 2021 ολοκληρώθηκε αυτήν την εβδομάδα και το σχολείο μας, με το project "Μαθαίνω για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" κέρδισε μια διάκριση για καλή πρακτική αναφορικά με τον Στόχο 10 - Λιγότερες Ανισότητες. Το project υλοποιήθηκε με την ΣΤ' δια ζώσης και με την Δ' εξ' αποστάσεως, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Διευθύντρια του Σχολείου, Αφροδίτη Ντίνου.

Από το Qualitynet foudation, τον φορέα που υλοποιεί το πρόγραμμα Bravo Schools - 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης, με την έγκριση το ΥΠΑΙΘ, και την Πρόεδρό του κα Χρυσούλα Εξάρχου λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

Το σχολείο σας, το 5ο Δ. Σ. Κιλκίς,  διακρίθηκε στο #BravoSchools 2021 με τη συμμετοχή του στον Παγκόσμιο Στόχο 10. Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό και στους μαθητές για την προσπάθειά τους! Δεσμευόμαστε όλοι μαζί να είμαστε Πρεσβευτές των 17 Στόχων για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου!

Με το μήνυμα αυτό θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τη διάκριση του σχολείου σας στο BravoSchools 2021, τον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό κατά τον οποίο οι Ενεργοί Πολίτες του αύριο αναδεικνύουν τις προτάσεις τους για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου.

 

Η συμμετοχή σας ξεχώρισε μεταξύ των 867 συμμετοχών από 342 σχολεία που έλαβαν μέρος στη φετινή διαδικασία.

 

Με τη διάκρισή σας αυτή εντάσσεστε στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των 17 Παγκόσμιων Στόχων InActionSDGsSchoolsClub και σας προτρέπουμε εσείς και οι μαθητές σας να γίνετε πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην τοπική και ευρύτερη σας κοινωνία.