ΑΓΙΑΣΜΟΣ 13-9-2021

Με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον covid-19 έγινε και φέτος ο καθιερωμένος Αγιασμός για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Ως εκπρόσωπος του δήμου παρέστη ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού και εκπαίδευσης κ. Κώστας Παμπουκίδης, ο οποίος απεύθυνε και έναν μικρό χαιρετισμό στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς, που παρακολούθησαν την τελετή έξω από τον αυλόγυρο. Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Σχολείου καλωσόρισε τα παιδιά στην καινούρια σχολική χρονιά.

Στην αυλή, ως εκπρόσωποι των μαθητών και μαθητριών μας, παρακολούθησαν την τελετή οι μαθητές και μαθήτριες της Α' και της ΣΤ', οι οποίοι/ες έλαβαν μέρος στη συνέχεια στην τελετή υποδοχής και αδελφοποίησης των παιδιών της Α' από τα παιδιά της ΣΤ', του προγράμματος "Γίνε βοηθός μου, μεγάλος αδερφός μου" που "τρέχει" στο σχολείο μας για 6η, συνεχόμενη χρονιά. Ήταν μια γλυκιά εμπειρία για όλους.

       

 

Τα παιδιά της ΣΤ', με τρυφερότητα και ενδιαφέρον προσέγγισαν τα "αδελφάκια" τους, έγινε η πρώτη γνωριμία και θα ακολουθήσει η υποστήριξη και μέριμνα για όλη τη χρονιά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων των παιδιών.