ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Το σχολείο μας έχει προγραμματίσει για τον Μάιο του 2012 τις παρακάτω δράσεις - επισκέψεις:

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012: Συμμετοχή στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο ΝΟΕΣΙΣ. Παρουσιάζουν την εργασία τους "Όσο υπάρχουν άνθρωποι" οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ1, που εργάστηκαν μαζί με την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Αφροδίτη Ντίνου. Συνδυάσαμε κι εκπαιδευτική επίσκεψη και παρακολούθηση θέματος για την ιστορία των δεινοσαύρων στο Κοσμοθέατρο του ΝΟΕΣΙΣ για τα παιδιά των ΣΤ1, ΣΤ2 και Γ2.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012: Εκπαιδευτική επίσκεψη και παρακολούθηση θεάματος στο Πλανητάριο του ΝΟΕΣΙΣ για τους μαθητές και μαθήτριες των Ε1, Ε2 και Δ. Στην ίδια επίσκεψη συμμετέχει και το Γ1 που θα παρακολουθήσει τους δεινόσαυρους στο Κοσμοθέατρο του ΝΟΕΣΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012: ι Στ1 και Στ2 μαζί με τους εκπαιδευτικούς Παναγιώτη Σαρηγιαννίδη, Μιχάλη Μηλιόγλου και Αφροδίτη Ντίνου παίρνουν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν το λόφο του Αγ. Γεωργίου, ενώ παράλληλα θα συμπληρώσουν φύλλα εργασίας και θα κάνουν δραστηριότητες γνωριμίας με το δάσος. Η δράση έχει ενταχθεί στο δίκτυο "Καθαρίστε τη Μεσόγειο" και το σχολείο μας έχει χορηγό - υποστηρικτή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Κιλκίς.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012: Τα παιδιά των Α1 και Α2 θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Π. Γυναικοκάστρου σχετικά με την Υγιεινή Διατροφή, θέμα που επεξεργάστηκαν όλη τη χρονιά στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012: Σχολικοί αγώνες Αντιπτέρισης (μπάντμιντον) για μαθητές και μαθήτριες των ημοτικών σχολείων του Κιλκίς στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012: Τα παιδιά των Β1 και Β2 θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Π. Γυναικοκάστρου για την Παράδοση και τον Πολιτισμό στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος για τα Μουσεία του Τόπου μου, που επεξεργάστηκαν τη φετινή σχολική χρονιά.

Την ίδια μέρα έχουν οριστεί να γίνουν οι αγώνες χάντμπολ δημοτικών σχολείων μεταξύ των δημοτικών του Ν. Κιλκίς, στα δυο κλειστά του Κιλκίς για την επαρχία Κιλκίς και στο κλειστό της Αξιούπολης για την επαρχία Παιονίας

Τρίτη 5 Ιουνίου: Μέρα παρουσίασης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Το σχολείο μας θα λάβει μέρος παρουσιάζοντας θέματα σχετικά με τα προγράμματα Αγωγής Υγείας (Α1, Α2,Ε1,Ε2) και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Litter Less, περιβαλλοντική ομάδα εθελοντών του σχολείου απο Δ, Ε, και ΣΤ τάξη) και θα εκθέσει υλικό απο εργασίες των μαθητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012: Έχουν οριστεί να γίνουν οι αγώνες Στίβου δημοτικών σχολείων Ν. Κιλκίς, στο εθνικό στάδιο Κιλκίς. Οι μαθητές και μαθήτριες των Γ' και Δ' τάξεων αγωνίζονται σε δρόμο 40μ. και 400μ. (600μ για τ' αγόρια) και σε άλμα σε μήκος. Οι μαθητές και μαθήτριες των Ε' και ΣΤ' αγωνίζονται σε δρόμο 60μ. και 600μ. (1000μ για τ' αγόρια), άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012: Σεμινάριο εκπαιευτικών με το Σχολικό Σύμβουλο. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012: Η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή της χρονιάς έχει αποφασιστεί να γίνει στο Ν. Αγιονέρι Κιλκίς, στην περιοχή Πεντόρεμα.