ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ (5-10-2015)

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου σύσσωμη η σχολική μας κοινότητα μπήκε σε αθλητικούς ρυθμούς. Με αθλητική περιβολή, μαθητές και εκπαιδευτικοί, πήγαμε στο ΔΑΚ Κιλκίς για τους σκοπούς της πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού. Το πρόγραμμα ήταν καλά δομημένο, όλοι γνώριζαν το ρόλο τους και είμασταν όλοι ...γυμναστές για μια μέρα. Σε κάθε σταθμό τα παιδιά γνώριζαν ένα ολυμπιακό άθλημα κι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τις βασικές του κινήσεις: ενόργανη γυμναστική, μπάντμιντον, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και ποδόσφαιρο. 

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, μικροί και μεγάλοι, πήραν μια γεύση από τον ενθουσιασμό του αθλητικού ανταγωνισμού, παίρνοντας μέρος σε σκυταλοδρομίες με διάφορα είδη μπάλας και κινήσεων. Πάθος, κέφι και ο καλύτερός μας εαυτός για να τα πάει καλά η ομάδα μας!

Στο τρίτο μέρος γνωρίσαμε καλύτερα το ολυμπιακό άθλημα του χάντμπολ, με τη συμβολή των προπονητών των δυο σωματείων χάντμπολ της πόλης μας: ΓΑΣ Κιλκίς και ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς εκπροσωπήθηκαν από τους κκ Λαζαρίδη Γιάννη (ομοσπονδιακό προπονητή μικρών ηλικιών και προπονητή του ΓΑΣΚ), Κωστόπουλο Γιώργο (προπονητή της ακαδημίας χάντμπολ Κιλκίς και των Ποντίων Κιλκίς) και Κωστόπουλο Κώστα, πρόεδρο του τμήματος χάντμπολ, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ! Τα μεγαλύτερα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν το άθλημα στις κανονικές του συνθήκες και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους διασκεδάζοντας συγχρόνως.

Ήταν μια πολύ διαφορετική και διασκεδαστική μέρα για όλους μας κι ας κουραστήκαμε λίγο παραπάνω!!