ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ1 2016

Συνεχίζοντας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και θέλοντας να προλάβουμε τον καιρό και να εντάξουμε τη δραστηριότητα της Κολύμβησης στο πρόγραμμά μας, οργανώσαμε εκπαιδευτική επίσκεψη αθλητικού περιεχομένου για όλα τα παιδιά του σχολείου, στο αθλητικό κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες από Γ ως ΣΤ θα είχαν ένα 40λεπτο μάθημα Κολύμβησης και αθλητικές δραστηριότητες στα γήπεδα του κέντρου. Οι μικροί περιορίστηκαν σε ελεύθερο παιχνίδι και ποδόσφαιρο για αρχή.

 

Ο καιρός πήγε καλά, η φιλοξενία και η προσφορά υπηρεσιών ήταν πολύ καλή (όπως πάντα) και η μέρα μας κύλησε πολύ ευχάριστα και ...αθλητικά.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κος Απόστολος Ντάνης έδωσε το παρών και παρακολούθησε για αρκετή ώρα τις δραστηριότητές μας, καθώς κι αρκετοί γονείς , που επισκέφτηκαν το χώρο.

 

Η μέρα μας εξελίχτηκε εξαιρετικά, τα παιδιά το χάρηκαν και γύρισαν κουρασμένα , αλλά κατευχαριστημένα και σε εμάς τους εκπαιδευτικούς έμεινε η αίσθηση ότι οι κόποι μας αξίζουν εφόσον ικανοποιούν τα παιδιά. Η δε υποβρύχια φωτογράφηση και οι βουτιές ήταν ό,τι απολαυστικότερο για τα εκτάκια, που φέτος έχουν την τιμητική τους έτσι κι αλλιώς...

 

Μας μένουν 2 ακόμη μέρες για να ολοκληρωθεί η εβδομάδα αθλητισμού, όπου θα κάνουμε δράσεις απολογισμού κι αξιολόγησης