25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 -ΓΙΟΡΤΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 είχαμε στο σχολείο μας την καθιερωμένη γιορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Στη γιορτή έλαβαν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΣΤ', Γ' και Α' τάξεων του σχολείου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δάσκαλος της Γ1 κος Γιάννης Χρας. 

Το χρονικό της επετείου μας διηγήθηκαν οι μαθητές της ΣΤ' διανθισμένο με επίκαιρα τραγούδια, με την Μουσικό μας, κα Θεοπίστη, ποιήματα και τον παραδοσιακό χορό της Ιερισσού, τον καγκελευτό κι ένα μικρό θεατρικό δρώμενο, τις "Σουλιώτισσες".

Ακολούθησαν ποιήματα των μαθητών της Γ'

Και τέλος η Α' τάξη, με σκετς, τραγούδι και χορό...

Μετά το τέλος της γιορτής ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες εκπροσώπησαν το σχολείο στην κατάθεση στεφάνων, μπροστά στο Δημαρχείο.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Την ημέρα της παρέλασης ο καιρός μας απογοήτευσε! Η βροχή ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 και συνέχιζε μέχρι την ώρα της παρέλασης, οπότε ήρθε εντολή να παρελάσουν μόνο οι σημαίες. Μεγάλη απογοήτευση για τα παιδιά, που περίμεναν υπομονετικά να έρθει η ώρα και δεν τους ένοιαζε καθόλου για τη βροχή. Όμως με τόσες απουσίες λόγω ασθένειας, με τον φετινό, παρατεταμένο χειμώνα, τι άλλη απόφαση μπορούσαν να πάρουν οι ιθύνοντες, για το καλό των παιδιών;